Krenule prijave za peto, jubilarno izdanje memorijalnog turnira sv. Ane u Imotskim Poljicima

Već tradicionalno se u Imotskim Poljicima održava memorijalni turnir za poginule branitelje iz župe sv. Ane, a u organizaciji Sportskog društva Poljica. Prestižno natjecanje, koje iz godine u godinu okuplja sve više ekipa, ove će godine upisati svoje peto, jubilarno izdanje.

I ove će se godine najbolji boriti za bogate nagrade pa će tako pobjednička momčad biti bogatija za 12 tisuća kuna, drugoplasirana za pet dok će trećeplasirana družina inkasirati dvije tisuće kuna. Uz sve to bit će dodijeljene i nagrade za najboljeg igrača, strijelca i vratara, a važan će biti i fair-play koji će, najboljoj ekipi u tom aspektu, donijeti novčani iznos od tisuću kuna. 

Kotizacija za nastup iznosi 300 kuna, sistem igranja je 4+1 uz ispadanje, a početak memorijalnog turnira zakazan je za 7. srpnja.

Organizatori pozivaju sve zainteresirane da im se pridruže i sudjeluju na Turniru uz želje da i dalje lijepa sportska priča iz Poljica širi prostorne teritorijalne razmjere što nesumnjivo potvrđuje i činjenica kako se titulom najbolje momčadi prošle godine okitala ekipa iz Posušja imena Adeo.

Prijave za turnir, kao i potrebne dodatne informacije, dostupne su na brojeve: 098 914 6967 (Petar) i 099 240 2489 (Mladen), a prijavu za natjecanje možete izvršiti i putem službene Facebook stranice Sportskog društva Poljica.

POSLJEDNJE DODANO: