Black Queen K: Upoznajte se s novom kolekcijom Kaviy Couture

Hrvatski brend crpi inspiraciju iz hrvatske kulturne baštine i u svakoj svojoj kreaciji koristi hrvatski vez ili hrvatske simbole.

I ovoga puta u Kaviy Couture kolekciji dominira tradicionalni hrvatski nakit koji je izvezen na svaki komad u kolekciji bilo da se radi o tradicionalnim dalmatinskim naušnicama ili pak o licitarskim srcima…

Predivna Kristina Šalinović utjelovila je Kaviy djevojku točno kako su je zamišljale dizajnerice Katarina i Vini Gvozdanović (majka i kćer).

Snimanje se odvijalo u Dioklecijanovoj palači u Splitu, tako da je u cijelu priču utkana tradicija i Lijepa naša, inače i glavne smjernice brenda.

Osim haljina,hlača i košulja, ovog puta kolekcijom dominiraju statment komadi kao sto su  jakna  koja je izrađena od brokata, tri vrste krzna i hrvatskog pletera (koji je napravljen u zlatovezu), kaput u crnoj boji s crnim krznom i poseban detalj na leđima naš sveti Duje (u zlatovezu), crni prsluk sa bijelim krznom koji na sebi ima izvezena licitarska srca i jedna jako stylish hoodica sa  već spomenutim tradicionalnim hrvatskim nakitom i čipkom. 

POSLJEDNJE DODANO: