Serena Williams planira povratak na teniske terene nakon rođenja djeteta

Američka tenisačica Serena Williams se namjerava vratiti na teniske terene nakon rođenja svog prvog djeteta, izjavila je na konferenciji TED u Vancouveru, dodavši kako je fotografiju s trudničkim trbuhom slučajno podijelila s fanovima na društvenim mrežama. 

Williams, koja je prošli tjedan opet postala prva tenisačica svijeta,  kazala je kako nije namjeravala pokazati fotografiju svog trudničkog trbuha javnosti, ali je slučajno stavila fotografiju naslovljenu “20 tjedana” na Snapchat.

Tu fotografiju, na kojoj nosi žuti kupaći kostim, Williams je brzo izbrisala, ali je onda potvrdila informaciju preko svog agenta za odnose s javnošću.

Kako je kazala, ta je fotografija bila samo za nju.

“Pratim svoje stanje tako da se fotografiram svaki tjedan da vidim koliko dobijam na kilaži”, rekla je 35-godišnja tenisačica.

“To radim samo za sebe i do sada sam bila dobra u tome, ali sam onda taj jedan put pogriješila”, dodala je.

Williams je također otkrila da je saznala da je trudna dva dana prije početka Australian Opena kojeg je i osvojila.

“Nije bilo lako. Stalno čuješ te priče o tome kako je ženama kada su trudne, imaju mučnine, umorne su, nervozne”, rekla je.

“Ali trudna ili ne, nitko nije mogao znati da ću osvojiti turnir. Svaki put kad igram, od mene se očekuje da pobijedim. Ako ne pobijedim, onda je to veća vijest.”

Williams, koja će biti na porodiljnom ostatak ove sezone, istaknula je kako nema namjeru mijenjati svoje planove da se vrati na teniske terene sljedeće godine.

“Definitivno se planiram vratiti. Nisam još gotova”, kazala je Williams.

POSLJEDNJE DODANO: