VIDEO Nedavno propucan, a sad prijeti naoružanjem: Bekavac se Giljanoviću zakleo “jedan će poginut”

Prema riječima Zvonka Giljanovića, oca Ivana Giljanovića, prijetnje su počele početkom ove godine. Njegovom sinu i obitelji prijetio je Marko Bekavac, ali i njegovi prijatelji. U strahu za svoju unuku, Zvonko je cijeli slučaj prijavio policiji te tvrdi da su upoznati sa cijelim slučajem.

– Njegova supruga je bila prisiljena zbog prijetnji svoje dijete ispisati iz osnovne škole u Okrugu Gornjem te upisati u Split, čime se morala preseliti kod roditelja s dvoje malodobne djece. Kad sam saznao da se morala preseliti, a sin mi je rekao da iz sigurnosnih razloga, za dobrobit svoje djece, obitelji i žene  pripazim njegovu treću kćerku koja ima 16 godina, živi kod nas i ide u Split u srednju školu, u tom trenutku ja sam reagirao tako da sam osobno otišao na policiju u Splitu i prijavio cijeli slučaj odjelu za kriminalitet – kaže Zvonko.

Na jednoj video snimci Marko Bekavac se hvali “arsenalom“ koje mu stoji na stolu. U drugom videu, pak, Bekavac u WC-u maše s dva pištolja, odnosno “prijateljima“, kako ih naziva.

U pisanim porukama, Bekavac se Giljanoviću zakleo “jedan će poginut”.

– Kad Marko kaže da će te ubiti onda te i ubije!!! Kad psihopata kaze to onda i napravi to.

Kunem ti se Ivane giljanovicu giljo. Kunem ti se. Jedan če poginut – samo su neke od poruka.

Marko Bekavac osim prijetećih videa, snima i videa za svoj youtube kanal. Kao razlog svog javljanja na Youtubeu navodi “promociju knjige o životu Marka Bekavca“. Marko ima 27 godina, a devet godina je bio zatvoren – od doma i zatvora do psihijatrije, a kratko je boravio i u komuni. Sebi je dao i novo ime – Markus Maksimus.

POSLJEDNJE DODANO: