Moć društvenih mreža i nogometa: djevojka koja je prekinula finale Lige prvaka, preko noći dobila dva milijuna pratitelja!

Nogometni spektakl, Liga prvaka, koji se sinoć odigrao nije pokazao ljepotu nogometa koju smo navikli gledati u takvim utakmica. Mediji su se raspisali da je ovo najgore finale od 2003. godine kada su igrali Juventus i Milan, a pobjedu je tada odnio Milan.

O tome i govori činjenica o djevojci koja je za vrijeme prvog poluvremena utrčala u teren kako bih prekinula utakmicu. Zaštitar je trčao za njom dok je ona u oskudnom kupaćem kostimu s natpisom “Vitaly uncensored” na nekoliko sekundi “ukrala” utakmicu. Svi su u čudu gledali rasnu ljepoticu, inače djevojku Youtubera Vitalija Zdoroveckoga koji je 2014. godine također utrčao na teren za vrijeme Svjetskog prvenstva u Brazilu. 

Nakon neobičnog čina, na društvenim mrežama brzo se počeo dijeliti ovaj događaj, a kolika je moć društvenih mreža govori o tome da je Kinsey prije nego što je uletjela na teren imala oko 300.000 pratitelja na Instagramu.

Danas je taj broj 2,2 milijuna!  

Nevjerojatno koliko jedan sasvim banalan i nebitan čin može osobu proslaviti te joj ostvariti popularnost i medijske napise.

To je moć društvenih mreža, ali i moć nogometa..

POSLJEDNJE DODANO: