Drama u Splitu: divljačku tučnjavu biciklista i vozača zaustavio Ivica Puljak

Nesvakidašnji prizor još jedne brutalne tučnjave na splitskim ulicama snimila je svjedokinja iz svog automobila usred dana – na križanju Ulice Domovinskog rata i Zbora narodne garde iz čistog mira došlo je do obračuna između dva muškarca, a ako je suditi prema povišenim tonovima koji su prethodili tučnjavi, razlog je oduzimanje prednosti vozaču, piše Slobodna Dalmacija.

Kako je ispričala svjedokinja, netko je zaustavio automobil i našla se u koloni. Nije znala o čemu je riječ, a onda je iz dernjave shvatila kako su djevojka i dečko prešli biciklima preko pješačkog prijelaza, što je razljutilo vozača koji je izašao iz automobila, krenuo s naguravanjem i manjem dečku “opalio filmski high kick ravno u glavu”, piše vijesti.hr.

– Dok sam izvadila mobitel, već su bili na podu. Srećom, reagirao je jedan gospodin, uskoro i drugi… Nesretna djevojka sve je promatrala s pješačkog prijelaza držeći bicikle u rukama… Tučnjava je bila zaista brutalna, stvorila se poduža kolona, ostala sam šokirana – prepričala je.


A gospodin koji ih je razdvojio je ni manje ni više nego znanstvenik Ivica Puljak koji je za Slobodnu Dalmaciju izjavio: 

– Istina je, razdvojio sam ih… Nisam mogao mirno stajati, pogotovo potaknut nedavnim tučnjavama djece na ulici… Jedan je bio zaista žilav i jači, ali uspjeli smo ih smiriti.. Nadam se da poslije nije došlo do daljnih obračuna. Smatram kako sam dobro postupio i da treba odgovorno reagirati.

POSLJEDNJE DODANO: