Omladinska škola RNK Split poziva na upis dječaka

Od ove godine u omladinsku školu RNK Splita mogu se upisati svi zainteresirani dječaci  (2006.godište i mlađi) budući da se krenulo u projekt otvorene škole RNK Split, što znači da dječaci ne trebaju prolaziti selekcijske procese, te bez obzira na talent,znanje i sposobnosti omogućava se svim dječacima koji se upišu da imaju adekvatne treninge preko tjedna i utakmice tijekom vikenda.

Također, za starije kategorije (mlađe pionire,pionire,kadete i juniore) u tijeku su selekcije, pa svi koji žele probati mogu se javiti i pristupiti selekcijskom procesu omladinske škole RNK Split.

Upisi se vrše svakodnevno,a više informacija se može dobiti na broj 095 877 0904, te putem Facebook stranice Omladinske škole RNK Split ili je dovoljno doći 20 minuta prije početka treninga određene grupe ispred ulaza u omladinsku školu na Parku mladeži, javiti se treneru koji će dati potrebne informacije i izvršiti upis novog člana.

Obratite nam se s povjerenjem,neka i vaše dijete trenira i igra u vrhunskim uvjetima te postane dio jedne velike nogometne tradicije i obitelji. Očekujemo vas, poručuju iz RNK Splita. 

POSLJEDNJE DODANO: