Carrillo: Sada su iza nas sve nedaće, koje su nas pratile

Lagan posao imao je Hajduk protiv Intera, sigurna pobjeda od 2:0 (1:0), golove su postigli Radošević i Erceg, vratila je “bijele” na kolosijek pobjeda. Bila je to dominacija od prve do zadnje minute o čemu svjedoče 22 udarca upućena prema vratima Krševana Santinija.

– Bila je to kompletna utakmica, zadovoljan sam. Imali smo posjed lopte, dosta prigode. Nedostajalo je preciznosti, ali u svakom slučaju čestitam igračima na onome što su pružili. Mogli smo riješiti utakmicu već u prvom dijelu. Inter je teško dolazio na našu polovicu – kazao je Carrillo.
Pobjeda je došla nakon tri neuspjeha, odnosno tek boda od mogućih devet.

– Tri boda su nam bila jako bitna za ostanak pri vrhu. Najbitnije je da momčad osjeti da joj je pao kamen sa srca s ova tri boda. S ovom pobjedom premašili smo nedaće, koje su nas zadesile u posljednjim utakmicama, one su iza nas. Igrač utakmice u ovoj utakmici bila je momčad – rekao je Carrillo.
Pojasnio je Hajdukov trener ulogu Hamze Barrya, koji je dobio veće ovlasti u samoj sredini terena.

– Odigrali smo s dva krilna igrača, Inter se branio, trebali smo razvijati igru i prema naprijed i prema natrag. Inter je bio iznenađen našim sustavom igre. Ono što Hamzu čini dobrim je to što može igrati na više pozicija – kaže Carrillo.
Stiglo ga je pitanje hoće li glasovati na referendumu o neovisnosti Katalonije.

– Ne mogu glasovati, ja sam Katalonac i Španjolac, ali sam Hajdukovac – snašao se Carrillo.
Interov trener Samir Toplak iskreno je priznao sve slabosti svoje momčadi, koje su bili izuzetno vidljive.

– Premalo je igrati dobro petnaestak minuta na Poljudu i tražiti nešto više. Dobro smo i prošli na kraju. Nakon 2:0 smo se raspali. A zašto smo izgledali loše u prvom dijelu ni sam ne znam, baš smo bili preplašeni. Inače, pohvalio bih suđenje, bilo je odlično – rekao je Toplak.

POSLJEDNJE DODANO: