Nula Juventusa i Barcelone, Mandžukić ostao na klupi

U skupini A, CSKA je u Moski svladala Benficu sa 2:0 dok je Basel pobjedio Manchester United 1:0.

Uvjerljivu pobjedu vidjeli su gledatelji u Parizu gdje je PSG sa čak 7:1 ispratio Celtic. Po dva pogotka postigli su Neymar i Cavani, po jednog su dodali Mbappe, Dani Alves i Verratti. Vodstvo Celticu već u 1. minuti donio je Dembele. U grupi B još je Bayern slavio sa 2:1 na gostovanju u Belgiji kod Anderlechta. Očekivano, PSG i Bayern su osigurali prolaz u osminu finala.

U prvoj utakmici grupe C, Chelsea je slavio na dalekom gostovanju u Azerbajdžanu kod Qarabaga sa 4:0. Willian sa dva pogotka te Fabregas i Hazard iz najstrožih kazni bili su strijelci za englesku momčad. Atletico Madrid svladao je Romu 2:0 te će tako u zadnjem kolu pasti odluka o drugom putniku u osminu finala iz ove skupine jer Chelsea je osigurao prolaz dalje. 

U grupi D, Juventus i Barcelona odigrali su 0:0 u utakmici bez previše uzbuđenja. Mario Mandžukić nije ulazio u igru dok je Ivan Rakitić odigrao cijelu utakmicu za Barcelonu te pogodio vratnicu. U drugoj utakmici te skupine, Sporting je slavio protiv Olympiacosa sa 3:1. Barcelona je osigurala prolaz u osminu finala dok se drugi putnik traži između Juventusa i Sportinga. Juventus u zadnjem kolu gostuje kod Olympiacosa dok je Sporting gost Barcelone.

POSLJEDNJE DODANO: