Još jedan težak udarac za Hajduk: Hamza Barry otpada do proljeća?

Hajduk se još nije oporavio od drakonske kazne zbog divljanja navijača na Poljudu za vrijeme derbija nogometa u Hrvata između splitskog kluba i Dinama, a već novi problemi dolaze na adresu kluba sa Poljuda. Naime, Hamza Barry ozlijedio se na treningu pa će izostati s travnjaka više od mjesec dana…

Splićane u nedjelju očekuje gostovanje kod Lokomotive, a bit će ono bez Hamze Barry. Gambijanac se ozlijedio na treningu, a naknadno je utvrđeno kako je riječ o križnim ligamentima koljena. Po prvim informacijama Barryja bi to trebalo stajati čak više od mjesec dana izbivanja s nogometnih terena.

Ligamenti, po dosadašnjim poznatim informacijama, na svu sreću, nisu popucali, operacija neće biti potrebna, ali će njegov izostanak biti itekako osjetljiv s obzirom kako je Hajduku bio jedan od najboljih igrača, a bio je i jedan od rijetkih koji u momčadi Zorana Vulića se isticao svojim dobrim ponašanjem i omiljenim statusom među navijačima.

Oporavak bi tako trebao trajati više od mjesec dana pa bi se tako Hamza trebao vratiti tek u proljetnom dijelu sezone.

Hajduk je tako nakon kazni praznih tribina zatečen još jednom teškom viješću oko ozljede Hamze Barrya što definitivno nije dobra uvertira za obveze Splićana do kraja mjeseca – dalmatinski derbi s Rijekom na praznom Poljudu te Kup susret s drugoligašem Šibenikom.

POSLJEDNJE DODANO: