Izbornik Zlatko Dalić vodi momčad “Tropica” na malonogometnom turniru “Četiri kafića”

Tradicionalni, 16. po redu splitski malonogometni turnir “Četiri kafića” održat će u utorak 26. prosinca a momčad Tropica će sa trenerske klupe voditi izbornik hrvatske nogometne reprezentacije Zlatko Dalić, najavio je u subotu na konferenciji za novinare  glavni organizator turnira Damir Karaman.

Turnir se igra u humanitarne svrhe pa će sva sredstva prikupljena od ulaznica i sponzora biti donirana Centru “Mir” u Rudinama.

– Ovogodišnji će malonogometni turnir “Četiri kafića” biti jedan od najjačih od sada jer će nastupati velika imena hrvatskog nogometa koji bi trebala privući brojnu publiku u dvoranu Gripe u kojoj će se igrati utakmice. – rekao je Karaman.

Za momčad Camela, kojoj će trener biti Hari Vukas, nastupit će, između ostalih, Stipe Pletikosa, Robert Prosinečki, Robert Jarni, Dario Šimić i Mario Stanić, a za momčad Kauri, koju će s klupe voditi Enzo Marenzi, nastupit će Mario Pašalić, Ante Rebić, Senijad Ibričić, Filip Bradarić i  Nikola Moro.

Momčad Tempere, koju će s trenerske klupe voditi Zoran Vulić, nastupiti, između ostalih, Karlo Letica, Zvonimir Kožulj i  Marko Barišić, dok će za “Dalićev Tropic”  između ostalih igrati i majstori “velikog nogometa” kao što su Marko Livaja, Vjeko Tomić i Mario Tomasov, rečeno je na konferenciji za novinare.

Polufinalni parovi memorijalnog turnira “Dino Petrinović”, koji počinje 26. prosinca u 16 sati su: Tropic-Tempera i Camel-Kauri.

POSLJEDNJE DODANO: