Javila se majka ubijenog biciklista i silovatelja: ‘Nadam se da truneš u paklu, karma te dočekala’

Unatoč tome što su mu prijatelji odali počast, njegova majka i bivša djevojka kažu da su sretne što je mrtav, a još jedna žena izašla je u medije rekavši da ju je napao i silovao oko sto puta, prenosi Daily Mail.

Žrtva koja ne može biti imenovana zbog pravnih razloga, rekla je kako ju je šokirala njegova smrt.

– Bio je silovatelj, drago mi je što je mrtav. Kad sam čula da je umro, osjetila sam olakšanje. Kao da mi je pao kamen s srca. Olakšanje je to što nas više ne može povrijediti. Zaslužio je da bude ubijen kao životinja, bio je najveća životinja. Htjela bih da oslobode ubojicu jer nam je učinio uslugu. Bila je to karma”, zaključila je njegova žrtva.

Dodala je da je “šteta što je tako brzo umro”, jer bi radije da je patio. Za The Sun je ispričala kako ju je Sutton udarao, davio, prislonio odvijače i noževe na vrat i prijetio da će je ubiti. Gurnuo niz stepenice i udario stopalo vratima od auta.

Mark Sutton prije šest godina preselio se u Francusku gdje je vodio restoran. Na dan njegove smrti, 18 lovaca je sudjelovalo u lovu. Ali 22-godišnji lovac očito nije primijetio Suttona koji je nosio svijetlu odjeću i bio lako prepoznatljiv, kako tvrdi izvor.

Smatra se da je Sutton umro odmah nakon što ga je pogodio metak.

– Nesreća se dogodila u subotu navečer u gustoj šumi blizu skijališta Montrionda, oko 18 sati. Lovac je upao u stanje šoka kad je shvatio što je učinio. Sada ga čeka suđenje i zatvor”, rekao je izvor.

Suttonova majka Katrina nakon njegove smrti napisala je na Facebooku kako se nada da će trunuti u paklu.

– Nadam se da truneš u paklu Mark Thomas Sutton. Moje jedino razočaranje je što si odmah umro. Za sve užasnute ljude koji čitaju ovo, ja nisam neki zlobni trol. Ja sam žena koja ga je rodila. Taj je čovjek bio čudovište. Metak je bio usmjeren na životinju. Dobro si usmjerio. Karma te dočekala”, napisala je.

Prema riječima njegove majke, Mark je imao problema s ponašanjem. S kuhinjskim nožem je pokušao ubosti školsku kolegicu, a prvi put je uhićen sa samo 11 godina, piše vijesti.hr

Njegova bivša cura rekla je kako je “plakala od olakšanja” kada je čula da je umro, no da su je razljutile objave na društvenim mrežama zbog kojih ispada da je bio anđeo. Drugoj djevojci je slomio obraz kada su živjeli skupa zbog čega je Sutton ‘odležao’ šest mjeseci u zatvoru, piše Daily Mail.

POSLJEDNJE DODANO: