Stipe Petrina predstavio kandidate za šibensku gradonačelnicu i dogradonačelnike

 Vijećnica u šibenskom gradskom vijeću Iris Ukić Kotarac kandidatkinja je Nezavisne liste Stipe Petrine za gradonačelnicu Šibenika, a za funkcije dogradonačelnika kandidiraju se Branko Kronja i Tomislav Travčić, vijećnik Nezavisne liste Stipe Petrine u županijskoj skupštini Šibensko-kninske županije.

Nezavisna lista Stipe Petrine za šibensku gradsku vlast izlazi zajedno s udrugama Mladi Šibenika za Šibenik i Nula plus.

– Odlučili smo se za ovaj potez jer u odnosu na ostale kandidate zaista jesmo politička opcija koja djeluje punih 16 godina i koja iza sebe ima faktičke rezultate, za što je dokaz je Općina Primošten. Za razliku od drugih stranaka, sigurno nećemo povlačiti štetne poteze za grad. – istaknula je Ukić Kotarac.

Ako osvojimo vlast, dodala je, nećemo raditi greške koje su dosad radile i lijeva i desna koalicija i njihove koalicijske stranke.

– Iza sebe imamo godine radnog iskustva. U lokalnoj samoupravi radim devet godina i znam kako jedinica lokalne samouprave koja je učinkovita treba funkcionirati. Pozivamo građane da nas podrže da pokažemo kako Šibenik može biti grad po mjeri svakog čovjeka, a ne samo onih sa stranačkim iskaznicama plave ili crvene boje. Aktualnoj gradskoj vlasti poručujem ‘Niti ste vi bogovi, niti smo mi volovi’. – rekla je Iris Ukić Kotarac.

Kandidati za dogradonačelnike Branko Kronja i Tomislav Travčić naglasili su da je potrebno više proračunskog novca odvajati za mlade, poticati školovanje u deficitarnim zanimanjima te rješavati projekte koje aktualna gradska vlast u Šibeniku nije završila, poput prostora bivšeg TEF-a i šibenskog Importanea.

POSLJEDNJE DODANO: