Popularni imotski parfemi u novom ruhu: Nusha i Mattan oduševit će vas novim kutijicama i bočicama!

Parfemi Nusha i Mattan prošle zime prvi puta su predstavljeni javnosti, ali nije trebalo puno vremena da osvoje srca širom Lijepe Naše svojom pričom i mirisom. Autorica parfema, Višnja Žužul, inspiraciju za parfeme pronašla je u mirisima bilja Imotske krajine. Kako je parfem prepoznat od strane javnosti, ovoga puta Višnja je odlučila redizajnirati izgled kutija i bočica kako bi njeni parfemi bili još posebniji i unikatniji.

– Nusha i Mattan parfemi su s posebnom pričom i mirisom. Iznenadio me interes javnosti i pozitivni komentari koje svakodnevno čujem. Baš zato odlučila sam redizajnirati kutijice i bočice kako bi Nusha i Mattan dobili ruho kakvog i zaslužuju.

Nove kutijice Nushe i Mattana insprirane su scenom iz kultne serije “Prosjaci i sinovi” kada Matan briše Nuši suze i govori “evo prve suze Matanove”. 

– Željela sam da kutije budu unikatne i da odmah kad ih ugledate prepoznate da su to Nusha i Mattan.

Promijenjen je i font slova i veličina kutijice, a ono što je najbitnije, mirisi su ostali isti. 


Za dizajn je zaslužan mladi Danko Šimunović, student treće godine dizajna i vizualnih komunikacija na Umjetničkoj akademiji u Splitu. 

Nusha je cvjetno-starinski parfem. Zavodljiv, senzualan i elegantan. U parfemu dominiraju mirisi biljaka Imotske krajine, a to su: mahovina, ruža, đurđica, jasmin..

Ono što je posebno privuklo pažnju su imena parfema koji su inspiriranim kultnim likovima Nuše i Matana, no ovaj put priča o njima je suvremena i moderna. 

Parfem Mattan je muževan, snažan i galantan. Mirisi koji dominiraju parfemom su jasen, vrba, smilje, vinova loza i list ljubičice.

Nove kutije dostupne su od ovoga tjedna na Instagram i Facebook stranici “Parfemi Nusha i Mattan”, a Višnja najavljuje kako će se parfemi predstaviti u Splitu 21. i 22. svibnja na sajmu Hrvatske gospodarske komore “Kupujmo hrvatsko” na Rivi od 18 sati do 23 sata prvog dana te od 9 do 19 sati drugog dana akcije.

– Sretna sam i zadovljna što će se Nusha i Mattan predstaviti u Splitu na Rivi. Mislim da će to biti odlična prilika da Splićani isprobaju i uživaju u ovim mirsima. 


JEDNA NUSHA I MATTAN ZA NAŠE ČITATELJE

Novi dizajn parfema je stigao pa je tako vrijeme da i ovoga puta poklonimo jednog Mattana i Nushu.

Sve što morate učiniti je podijeliti članak, označiti osobu kojoj bi se parfem svidio i zapratiti na Instagramu @nushamattan.

Vremena imate do srijede, kada ćemo u 18 sati objaviti dobitnike! 


POSLJEDNJE DODANO: