Nove šokantne ispovijesti: “Lizao bi ti p***u dok ne svršiš i ti bi u sekundi svršila”

O Damiru Škari se u posljednjih desetak dana moglo čuli mnogo: od njegova poslovanju do detaljima istrage o njemu. Međutim, njegove su žrtve samo Provjerenom ispričale što su zbog njega prošle. Počelo je s hrabrom ženom koja nam je ispričala detalje silovanja, a sada donosimo priče još dvije žrtve. One ga, kao i svi ostali, nisu prijavile policiji. Sada, kada, cure odvratni detalji njegova ponašanja, ispada da su za njegove zločine svi znali.

Izvan radnog mjesta, Autokluba Siget, Damira Škaru se doživljavalo kao pristojnog gospodina. Bio je bivši boksački šampion, političar, ugledan, vjernik i domoljub. To je mislila i jedna njegova bivša, anonimna suradnica:
– Ima jako puno veza u policiji, sudstvu, gradskom poglavarstvu, državi i svi ga iz nekog razloga vole –

Njegova bivša tajnica prva se suprotstavila takvoj percepciji te je o svemu progovorila za Provjereno:
– On je mene doslovno napao s leđa, primio me oko struka, nabio me na sebe i u tom trenutku mi je ruku stavio u grudnjak – ispričala je.

“Strah me bilo, vidim da je panika među curama”

Nakon njezine ispovijesti, podigla se neviđena prašina, a nama se javilo još žena, koje su imale slično iskustvo. Jedna nije htjela pred kameru, ali nam je njezina majka opisala što joj se usred bijela dana dogodilo na radnom mjestu.

Rekao joj je: ‘Ja bih tebi lizao p***u dok ne svršiš i i ti bi u sekundi svršila. Ona se zgrozila, sva se preznojila. ‘Strah me je bilo, vidim da je panika među curama – ispričala je majka djevojke.

To joj je rekao prije otprilike godinu dana. Na njezino je radno mjesto dolazio redovito.
– Ja bi tebe j***o da ti sedam dana ne bi stajala na nogama, da ne bi mogla na noge stati – rekao joj je i, iako nije bila sama kada joj je to rekao, nitko se protiv Škare nije usudio išta reći.

 – Ona je o tome meni šutjela jer se boji. Bojala se onog trenutka kad je vidjela reakciju ostalih cura na samo njegovo prisustvo: ‘Mama, ti ne bi mogla vjerovati da se čovjek može pretvoriti u čudovište u roku par minuta –  ispričala nam je njezina majka.

Tek kada je vidjela da je uhićen, odlučila je progovoriti.

 – Došla mi je samo s mobitelom i rekla da su ga ulovili. Ja sam ju pitala tko je taj čovjek jer mi nikada nije ništa pričala. ‘Pa znaš, on je meni govorio ružne riječi, meni je neugodno pred tatom govoriti. Ispričat ću ti kad budemo same, čak me je sram i tebi reći.’ Nije mi više ništa htjela govoriti. Ona se boji, nju je strah – rekla je majka.

Cijelu priču i snimku priloga iz jučerašnjeg Provjerenog pogledajte ovdje.

POSLJEDNJE DODANO: