Pušnik: Rijeka je najbolja momčad lige, nisam zadovoljan odnosom nekih igrača kod prekida

Evo što je Hajdukov trener Marijan Pušnik izjavio nakon što su Bijeli s 2:1 poraženi na Rujevici. 

– Nismo bili na nivou, ovakvi golovi se ne smiju primati, momci su se trudili, uvjeti su bili teški, ali jednostavno smo bili neozbiljni u obrani i to nas je stajalo poraza – kazao je strateg Bijelih, a zatim je pohvalio Lovru Kalinića koji je svojim obranama spasio Hajduk od većeg poraza. 

– Lovre je vratar reprezentativnog kalibra što dokazuje iz utakmice u utakmicu. Međutim, nismo smjeli ostaviti igrače Rijeke same kod ubačaja, tu ni Lovre nije mogao ništa. To je naša greška, nesreća, što da kažem. Moramo dobro analizirati ovu utakmicu, skupiti glave i pobijediti Lokomotivu nakon pauze koja nam slijedi. 

Pohvalio je momčad Rijeke i svog kolegu Matjaža Keka

– Rijeka je najbolja momčad u ligi, mi smo bili bolji nego u prošloj utakmici na Poljudu, ali danas nisam bio zadovoljan odnosom nekih igrača kod prekida. To se ne smije događati na ovakvom nivou – zaključio je Pušnik. 

S druge strane Matjaž Kek ima pregršt razloga za zadovoljstvo, njegova Rijeka korača šampionskim koracima. 

– Bili smo puno bolja momčad, po igri i po prilikama. Ono što sam najavio, to smo i napravili, zasluženo smo slavili iako uvjeti nisu bili idealni danas. Promašili smo previše šansi, dobili gol, ali presudio je naš inat i želja za pobjedom. Iz jedne izgubljene lopte smo primili gol, ali to je nogomet. Drago mi je da su moji momci pokazali želju za pobjedom nakon toga, nismo pali, odigrali smo veliku utakmicu i to protiv kvalitetnog Hajduka. Bili smo puno zreliji nego u nekim prijašnjim utakmicama – kazao je Kek. 

POSLJEDNJE DODANO: