Gradsko oko: Aplikacija za prijavu komunalnih problema

Ovakvu aplikaciju ima još desetak gradova i općina u Hrvatskoj te su zadovoljni učinkom jer prijavom problema non stop dobivaju automatizirane i osobne informacije o problemu.

Aplikacija je vrijedna 120 tisuća kuna, a Splićani je mogu instalirati na svoje telefone ili komunalni problem prijaviti na stranici, te na mail [email protected]Prethodno se, naravno, trebaju registrirati. Aplikacija ima i svoje administratore, to su dva komunalna redara koji će prijave zaprimiti i obraditi, te proslijediti nadležnim službama.

Komunalne redare dosad se pritiskalo putem društvenih mreža, odnosno aktivne stranice Dnevna doza splitskog nereda koja je svakodnevno objavljivala sve komunalne probleme. I oni su pozvali građane na korištenje ove aplikacije.

– Sve prijave ubuduće šaljite putem aplikacije Gradsko oko te ćete odgovor dobiti u roku tjedan dana. Nama se obraćajte tek kada sustav zakaže ili budete smatrali da službe ne rade svoj posao kako treba. Ako je nešto ozbiljnije pa vas je strah osobno tu smo i dalje na usluzi.

A mi dalje ćemo se početi zabavljati sustavnim problemima, besmislenim odlukama i raznim drugim događajima koji rade sprdnju od našeg Grada.“

 

POSLJEDNJE DODANO: