Nagrada grada Splita u zaslužene ruke – udruzi MoSt

 Dobitnici nagrada Grada Splita za životno djelo za 2016. godinu su veleposlanik u mirovini Drago Štambuk, profesor emeritus, ginekolog Ivo Banović i fotoreporter Feđa Klarić, odlučilo je u utorak splitsko Gradsko vijeće.

 Splitsko Gradsko vijeće također je odlučilo dodijeliti Osobnu nagradu Grada Splita za 2016. godinu Ani Lešini za posvećenost u pružanju pomoći potrebitima, nesebični društveni angažman i humanitarno-volonterski rad.

 Odlukom splitskoga Gradskog vijeća Skupna nagrada Grada Splita za 2016. godinu dodjeljuju se Športskom savezu invalida Grada Splita i Udruzi “Most”

– U moru važnih vijesti iz “najlipšeg nam grada na svitu” provukla se danas i vijest kako je Gradsko vijeće potvrdilo odluku o dodjeli nagrade udruzi MoSt za rad i doprinos u 2016. godini! Hvala od udrugama Lastavice, Srce, MI i Anđeli te Centru za socijalnu skrb Split koji su nas nominirali! 2016. bila je teška, turbulentna, nepredvidiva po mnogočemu, ali i iznimna po rezutatima zato je ova nagrada veliko priznanje, veselje i “melem”. Udruga MoSt je do sada dobila puno priznanja i vrijednih nagrada na lokalnoj i nacionalnoj razini, ali nagrada Grada je nagrada Grada Hvala, Splite! 

Hvala svima vama koji ste sudjelovali u našim aktivnostima, pomagali, bili u našim akcijama, volontirali, bodrili nas kad je bilo najteže i radovali se s nama kad je bilo za to razloga! 

Tulum će bit večer uoči dana zaštitnika našeg grada, dan prije fjere svetog Duje! 

Vole vas Dado, Sanja, Amalija, Toni, Josipa, Ivo, Stjepe, Mladen, Robert, Denis, Ante, Slavica, Marko, Đorde!
Čestitamo svim dobitnicima Nagrade Grada! – poručili su iz MoSta.

 

POSLJEDNJE DODANO: