Zabava za odrasle: Pet hit mjesta za osobe koje još nemaju djece (ili imaju gdje s njima)

1. Mount Everest
Čak i ako se ne odlučite popeti na ‘vrh svijeta’, ovo je putovanje izvedivo jedino u društvu izdržljivih i iskusnih. Što se više penjete vaša će volja i snaga dolaziti u kušnju, tako da je ova avantura idealna prije nego što postanete roditelj. 

2. Machu Picchu
Posjet svetom gradu Inka u Peruu može biti velika pustolovina, u kojoj bi djeca mogla uživati. No, valja imati na umu da se ona sastoji od penjanja, spavanja u šatorima i ograničenom pristupu izvoru vode i što su stvari koje nisu baš praktične za djecu. 

3. Las Vegas
Što se dogodi u Vegasu, ostaje u Vegasu. Grad poroka i kocke, ogromnih mogućnosti za cjelonoćno kockanje, partijanje i opijanje, treba posjetiti dok još niste produžili vlastitu lozu.

4. Veliki koraljni greben
Za posjet ovog čuda u Australiji, morat ćete biti spremni većinu vremena provesti pod morem. Čak i kad niste pod njim, bit ćete u i oko njega. Da, djeca vole morske radosti, ali Veliki koraljni greben nikako nije za njih.

5. Mikonos

Grčka je prekrasan otok, no na njemu se nalazi velik broj nudističkih plaža i mjesta za zabavu od 0 do 24 sata, pa se više preporučuje za apsolventska putovanja nego za obiteljski put s djecom, prenosi punkufer.hr

POSLJEDNJE DODANO: