Novi direktor KK Splita je Edo Blažević

Za novog direktora KK Split jednoglasno je izabran 42-godišnji Edo Blažević. Novi direktor kluba je diplomirani kineziolog i dugogodišnji sportski djelatnik, nositelj je katedre na Kineziološkom fakultetu u Splitu – specijalistički studij. 

– U klub dolazim željan rada i s ciljem ostvarivanja programa koji sam prezentirao  NO, a to znači financijska stabilizacija kluba, ulaganje u infrastrukturu, povećanje broja djece u školi košarke, stvaranje marketinškog proizvoda koji će uz  prepoznatljivost kluba dovesti do povećanja prihoda i rezultatski  iskorak uz održivo poslovanje. Zahvaljujem svima na potpori koju već sada dobivam i osjećam veliku odgovornost i želju za dokazivanjem pri preuzimanju ovako velikog kluba – rekao je Blažević.

Maroje Bubalo ostat će klubu na raspolaganju.

– Zahvaljujem se radnoj i sportskoj zajednici kluba kao i članovima NO uz čiju sam pomoć sudjelovao u stabilizaciji kluba, realizaciji i pokretanju procesa koji su sada već vidljivi, a sve u želji da NAŠI ŽUTI ponovno steknu status najvećeg sportskog kluba s ovih prostora. Bila mi je iznimna čast i nadam se da sam ispunio sva očekivanja i  izazove koji su stavljeni pred mene. Nažalost zbog zdravstvenih razloga u obitelji nisam u mogućnosti više obavljati dužnost direktora, ali ću ostati aktivan pri klubu. Svoj angažman u klubu nastavit ću uz Universitas, drugu momčad kluba, na mjestu tajnika-volontera – kazao je Bubalo.

POSLJEDNJE DODANO: