Merci Suba: Rastanak Danijela Subašića i Monaca!

Po isteku ugovora, 30. lipnja 2020. godine, Danijel Subašić napustit će redove Monaca nakon gotovo 300 utakmica tijekom kojih je stekao status jednog od ključnih igrača u proteklom desetljeću. Osim toga, među vratarima, jedino je Jean-Luc Ettori prikupio više nastupa za Monaco.

Subašić je u Monaco stigao u siječnju 2012. godine iz Hajduka te potom osvojio naslove prvaka u prvom i drugom razredu francuskog nogometa, uz dva druga mjesta u Ligue 1, dva je puta igrao finale liga-kupa te je zaigrao i u polufinalu Lige prvaka. U šampionskoj 2017. godini proglašen je najboljim vratarem francuskog prvenstva.

– Čestitam Danijelu na izvanrednoj karijeri u Monacu. Stigao je na početku projekta, dok smo još bili u drugoj ligi, i odgovorio je na mnoge izazove kako bi dao svoj doprinos velikim postignućima. On je sjajan igrač koji je prikazao sportsku kvalitetu i snagu karaktera. Hvala mu na odanosti i svemu što je napravio za Monaco. Uvijek će biti dobrodošao, poručio je predsjednik kluba Dmitrij Ribolovljev.

POSLJEDNJE DODANO: