Štakori pojeli bebu: Mama ju je ostavila doma i otišla se opijati

Nemarna majka iz Johannesburga u Južnoj Africi završila je u zatvoru nakon što su njezinu kćerkicu od samo tri mjeseca pojeli štakori. Malenu su izgrizli dok je ležala na krevetu, a bešćutna 26-godišnjakinja ju je ostavila samu cijelu noć i otišla se zabavljati i opijati. Jedino što nikome nije jasno je zašto je sa sobom uzela sina Luckyja, brata blizanca tragično preminule djevojčice. 

– Beba je sigurno umrla bolnom smrću. Nedostajali su joj jezik, oči i prsti, sve su pojeli. I ostatak tijela bio je prekriven ugrizima. Ova žena mora trunuti u zatvoru – rekla je susjeda.

– Ona ne zaslužuje biti majka – dodala je. Susjedi dodaju da su djeca prošlog tjedna bila u bolnici, ali ne znaju zašto. Dodaju da se majka najviše voli opijati okolo i da je novorođenčad i prije znala ostavljati same, ali ovo je prvi put da je ostavila samo jedno dijete samo kod kuće. 

– Vratila se rano ujutro s novim dečkom i morali su provaliti u kuću jer je izgubila ključeve. Kad su ušli našli su mrtvu bebu. Tvrdili su da je malena opečena – kazala je susjeda. 

Dječak je završio u skrbi svog oca i njegove nove djevojke koji su potvrdili da je 26-godišnjakinja često bila pijana i zaključavala je djecu kod kuće kad je išla van.

– Kad je stigao kod nas Lucky je izgledao kao da nije jeo danima, ali sad je dobro – rekla je očeva djevojka, prenosi Daily Mail.

POSLJEDNJE DODANO: