Hrvatska U-19 predvođena Palaversom u Sinju kreće u borbu za EP

Hrvatska U-19 tražit će plasman na završnicu Europskog prvenstva pred svojim navijačima, na turniru Elitnog kola u sklopu kojega će snage odmjeriti s Njemačkom, Mađarskom i Norveškom. 

Reprezentativci su se okupili u nedjelju, a 20. ožujka u Sinju čeka ih Njemačka, s početkom u 15:30 sati. Slijedi okršaj s Mađarima, 23. ožujka u 17:00 sati u Dugopolju, a posljednja je na redu Norveška, 26. ožujka u 14:00 sati ponovno u Sinju. Mjesto na završnici osigurat će samo pobjednik skupine.

Za nastup kandidiraju Dominik Kotarski (Ajax), Boško Šutalo (Osijek), David Čolina (Monaco), Marko Bulat (Šibenik), Josip Šutalo (Dinamo), Hrvoje Smolčić (Rijeka), Michele Šego (Hajduk), Ante Palaversa (Hajduk), Roko Baturina (Dinamo), Antonio Marin (Dinamo), Marko Hanuljak (Fiorentina), Ivor Pandur (Rijeka), Mislav Matić(Lokomotiva), Mario Vušković (Hajduk), Ivan Dolček (Slaven Belupo), Jakov Blagaić (Hajduk), Leon Kreković (Hajduk), Denis Bušnja (Rijeka), Leon Šipoš (Dinamo) i Jurica Pršir (Hajduk).


Uz izbornika Gudelja, stručni stožer čine glavni instruktor Petar Krpan, treneri Ardian Kozniku i Dražen Madunović, trener vratara Miroslav Žitnjak, kondicijski trener Hrvoje Josipović, liječnik Bartol Petković, fizioterapeut Matej Ivić, tajnik Antonio Grahovac i ekonom Livijo Cvrk.

POSLJEDNJE DODANO: