Pokušao ući u stan? Otkriveni detalji tragedije u Splitu u kojoj je život izgubio 30-godišnjak

U noći s ponedjeljka na utorak, nešto iza ponoć, u Istarskoj ulici u centru Splita dogodila se tragedija u kojoj je život izgubio muškraca. Prema objavljenim infromacijama, muškarac se penjao po fasadi zgrade između drugog i trećeg kata. U jednom je trenutku izgubio ravnotežu i s nekih desetak metara pao na beton. Prevezen je u bolnicu, ali mu nije bilo spasa.

Slobodna Dalmacija neslužbeno doznaje da je policija u razgovoru sa stanarima utvrdila da se poginuli muškarac, inače 30-godišnjak iz Kaštela, koristio stanom na trećem katu zgrade, a pretpostavlja se da je u njega htio ući s vanjske strane zgrade. 

Prema neslužbenim informacijama, prije pada ga je navodno vidio jedan prolaznik koji mu je doviknuo što to radi. Također, utvrđeno je da u ovom nesretnom događaju nema elemenata kaznenog djela niti je povod penjanja bila namjera da se počini neko kazneno djelo. Tijelo je prevezeno na obdukciju kako bi se utvrdilo je li 30-godišnjak možda bio pod utjecajem alkohola ili nekih drugih opijata, piše vijesti.hr

POSLJEDNJE DODANO: