Nikola Vlašić na korak do senzacionalnog transfera

Odigrao je Nikola Vlašić (21) za moskovski CSKA 25 prvenstvenih utakmice i zabio pet golova, no svu je raskoš svog talenta pokazao u Ligi prvaka, na šest je utakmica bio najbolji igrač CSKA, a zabio je i tri gola. Posebno se pamti onaj madridskom Realu za pobjedu 1:0…

Kako god bilo, Vlašić je bio najbolji pojedinac ove sezone u redovima CSKA, te uopće ne iznenađuje ogroman interes europskih velikana za našeg veznjaka. Sam Nikola je kazao kako ne bi imao ništa protiv ostanka u Moskvi, ali CSKA u ovom trenutku ipak nema dovoljno novca za otkup njegova ugovora.

Everton ne bi pristao na manje od 15 milijuna eura, a ta cifra privukla je momčadi poput Galatasaraya, Bešiktaša, Zenita… Ozbiljni su to ‘ponuđači’, ali sada engleski mediji donose kako bi Nikola Vlašić sljedeću sezonu ipak mogao odigrati u engleskom prvenstvu.

Naime, trener Newcastlea Rafa Benitez navodno je oduševljen Vlašićevim igrama i pod svaku cijenu ga želi dovesti na St. James Park jer ga vidi kao jednog od stožernih igrača ‘svraka’. Novac Newcastleu neće biti problem, više ga trebaju brinuti upiti koje je Everton dobio iz Serie A. Navodno su Roma, Lazio i Napoli zainteresirani za Nikolu Vlašića, no prvo bi ga željeli na jednogodišnju posudbu s opcijom otkupa ugovora. 

Čelnicima Evertona takav posao baš i ne odgovara, radije bi odmah vidjeli novac, pa je Newcastle u ovom trenutku najbolja opcija. Kako za Everton, tako i za Nikolu Vlašića koji mora naplatiti sjajno odigranu sezonu. – piše tportal

POSLJEDNJE DODANO: