19-godišnja tetka snimala male nećake za dečka pedofila, on ih zlostavljao

Na početku suđenja priznali su sve za što ih tereti optužnica Županijskog državnog odvjetništva u Splitu. Ovakav potez vodi nagodbi i povoljnijoj kazni. Što će se na kraju dogoditi, trebalo bi se uskoro doznati, piše index.hr.

U optužnici podignutoj u lipnju prošle godine navodi se da su okrivljenici preko mobitela razmjenjivali poruke eksplicitnog seksualnog sadržaja djece. Prvookrivljeni je od bivše partnerice tražio da snima djecu koja su joj povjerena na čuvanje radi zadovoljenja svog spolnog nagona. Ona im je inače teta. 

Tražio je od drugookrivljenice da se druži s njom i djetetom te se u svom autu spolno zadovoljio dodirujući dijete. Terete ga i da je, u cilju zadovoljenja svog spolnog nagona gledanjem i držanjem sadržaja o djeci, u svom mobitelu držao sadržaje o djeci i videouradak s drugookrivljenicom.

Nju terete da je iskoristila povjerenje roditelja koji su joj povjerili djecu na čuvanje i napravila videouradak radi zadovoljenja spolnog nagona prvookrivljenog. U optužnici se navodi da je u cilju zadovoljenja svog i spolnog nagona prvookrivljenog počinila bludnu radnju. Danas je kazala kako nije razumjela težinu svojih postupaka. 

Prvookrivljeni se inače od uhićenja nalazi u istražnom zatvoru. Slučaj je otkriven početkom prošle godine kada su privedeni 26-godišnjak i djevojka, koja je tada bila malodobna. Baka oštećenica pokrenula je akciju raskrinkavanja pedofila. U više splitskih kvartova dijelila je letke s detaljima o obitelji optuženog za pedofiliju, a upozorila je i da se protiv njega još vodi jedan sličan postupak u Varaždinu. Zbog toga ju je posjetila policija. Digli su protiv nje optužni prijedlog za remećenje reda i mira. 

POSLJEDNJE DODANO: