Vulić: Mi svaku utakmicu moramo ići na pobjedu!

– Lokomotiva ima dobru momčad, nekoliko kvalitetnih mladih igrača, međutim nikad se nisam opterećivao protivnikom. Oni su dobra, mlada momčad koja dugo igra skupa, s 2-3 kvalitetna igrača koja dovedu sa strane, i koja će za koju godinu igrati u Dinamu. Nama je svaka utakmica finale i tako se moramo postaviti i protiv Lokomotive. Moramo svaku utakmicu ići na pobjedu i tako se ponašati, ako budemo sto posto “unutra” onda neće biti nikakvih problema, rekao je na početku Vulić

Koliko će nedostajati Hamza?

– Svaki igrač koji nedostaje je za nas hendikep, ali koga nema bez njega se mora, život teče dalje, ne smijemo razmišljati o ozlijeđenima i onima kojih nema. 

Tko bi mogao zamijeniti Hamzu? 

– S nama treniraju igrači iz B momčadi, ali imamo rezervi i unutar prve momčadi. Moramo nešto mijenjati, čim nemaš temelj momčadi, moraš nešto promijeniti. Neće biti puno, ne valja zbog jednoga igrača mijenjati cijeli koncept, ali nešto sigurno hoćemo. 

Je li Juranović opcija za zadnjeg veznog? 

– On je i došao u Hajduk na toj poziciji, i on je jedna od opcija za to mjesto. Imamo mi unutarnje snage to zamijeniti.

 Lokomotiva se voli nadigravati?

– Lokomotiva je momčad koja povijesno igra nogomet i teži igri. Imaju dobrih igrača, oni su prije par godina bili prvaci u juniorskom uzrastu, dobra škola baluna, znamo koji nogomet gaje i kako teže igrati, ali ja se nadam da ćemo i mi u toj utakmici imati nešto za reći.

Vi morate ići na pobjedu

– Mi svaku utakmicu moramo ići na pobjedu. Oni su dobra momčad, ali mi smo Hajduk, i tako se moramo postaviti.

POSLJEDNJE DODANO: