FOTO Pripreme za Ultru na Parku mladeži: sprema se najveća pozornica do sada!

Ove godine Ultra je promijenila lokaciju i organizatori su se odlučili za  stadion Park mladeži kao novo mjesto gdje će se u gradu pod Marjanom partijati.

Pripreme su već u punom jeku, radi se na sve strane Parka mladeži, baš zato jer su ove godine organizatori najavili nikad veću pozornicu, ali i doček milijuntog posjetitelja.

Organizatori najavljuju nikad veću pozornicu koja će se prostirati na 1.500 m2 površine, a bit će to najveća pozornica ikad postavljena u regiji. S dodatnim produkcijskim elementima, poput 1000 kvadratnih metara led ekrana, brojnih rasvjetnih tijela te specijalnih efekata, posjetitelje očekuje uistinu posebno sedmo festivalsko izdanje. 

Za novu lokaciju, organizatori su rekli da je veća za 15 000 kvadratnih metara od Poljuda, što predstavlja čak tri nogometna igrališta, a to daje nove mogućnosti organizatorima.

Centralni nogometni teren je istih dimenzija kao i na staroj lokaciji, ali je direktno povezan i okružen zelenilom što u konačnici otvara mogućnost korištenja 30 000 kvadratnih metara te povećanje kapaciteta za 55 000 posjetitelja. 

U našoj fotogaleriji pogledajte kako izgledaju pripreme..

Prema skici organizatora Park mladeži bi za Ultru trebao ovako izgledati..

POSLJEDNJE DODANO: