Tri najučinkovitija puta do zategnutog tijela

Današnji način života, nezdrava prehrana, godine i genetika najčešći su uzročnici skupljanja viška masnog tkiva, dodatnih centimetara na kritičnim mjestima na tijelu, te su razlog općeg  nezadovoljstva svojim izgledom .  

Ljeto je vrijeme kada želimo izgledati najbolje i u najkraćem roku imati željenu liniju, a da pri tome ne moramo ići pod nož i držati se rigorozne prehrane. 

Kako bismo vam omogućili što kraći put do zategnutog tijela za vas smo izdvojili tri učinkovita tretmana koja svakodnevno radimo u Dermamed medicinsko – estetskom centru. 

CRYO LIFT 3 U 1 za tijelo nevjerojatno brzo i uspješno potpuno oblikuje tijelo. Koristi površinsko hlađenje te sva energija prolazi kroz kožu u potkožno masno tkivo, otapa masne naslage i celulit te zateže kožu. Samo hlađenje potiče mikrocirkulaciju i povećava količinu kisika te sprječava daljnji nastanak celulita. 

MEDCONTOUR MULTIPOWER oduševljava lakoćom skidanja masnih naslaga u rukama profesionalaca. Gubi se od 3-5 cm po tretmanu. Koža je zaglađena i boljeg tonusa. 

MED 2 CONTOUR koristi vakum kako bismo zahvatili najtvrdokorniju masnoću i vratili zavidnu liniju. Uklonjene masne stanice se ne vraćaju, a celulit nestaje.

U dogovoru s našom liječnicom dr.med. Anđelom Prolić, individualnim pristupom svakom klijentu nakon procjene stanja tijela te  razgovora o željenom rezultatu predlaže se optimalna kombinacija tretmana

Dermamed medicinsko – estetski centar, Put Duilova 47, Split, 021/785-828, [email protected], www.dermamed.hr

Pratite Dermamed na InstagramuFacebooku i Youtube kanalu.

POSLJEDNJE DODANO: