Snimila stanodavca: ‘Možeš dobiti stan besplatno, ali zauzvrat očekujem bar jednom tjedno…’

Dva stanodavca ponudila su svoje stanove besplatno, ali su zauzvrat tražila od podstanarki isto tako besplatne seksualne usluge. 

Reporterka BBC-ja Rachel Stonehouse sastala se s dvojicom muškaraca iz Bristola koji iznajmljuju stanove i snimila ih.

Jasno su joj dali do znanja što očekuju od nje.

“Soba, stanarina, svi računi će biti plaćeni. Dobivat ćeš i tjedni džeparac. No, zauzvrat ćeš trebati spavati sa mnom jednom tjedno”, otvoreno joj je rekao muškarac po imenu Mike koji iznajmljuje sobu na popularnoj stranici za oglašavanje Craigslist.

No, nakon što mu je novinarka otkrila kako ga je snimala, muškarac je kazao da se samo pretvarao jer i sam radi istraživanje o iskorištavanju žena u Ujedinjenom Kraljevstvu, piše Metro.

Drugi muškarac u 60-ima po imenu Tom koji također iznajmljuje stan rekao je reporterki da će dobiti besplatnu stanarinu, električnu energiju, plin, WiFI ako se useli u njegov stan. Kada ga je upitala očekuje li od nje seks, odgovorio joj je:

“Sad mi je neugodno. Radi što želiš, a ako želiš voditi ljubav, vodi ljubav. Uzmi si tjedan-dva ako nisi odmah spremna. No, na kraju dana, da, seks je potreban”.

Jedna žena iz Bristola ispričala je pak kako ju je jedan muškarac tražio grupni seks u zamjenu za plaćanje stanarine.

“Svaki s kojim sam razgovarala činio mi se pomalo opasan. Jedan je očekivao da spavam s njim, ali i da imam grupni seks s nekoliko njegovih prijatelja”, rekla je žena, prenose vijesti.hr

POSLJEDNJE DODANO: