Iz prve ruke: Sve što trebate znati o laserskom uklanjanju dlačica!

Iako nas je ovogodišnji svibanj iznenadio i uskratio preuranjeni dolazak toplijih dana, velika većina nas, posebno žena, sprema se punom parom za nadolazeće ljeto. Teretane su pune, a ništa bolje nije ni u medicinsko-estetskom centru “Dermamed” koji slovi za jednu od najpopularnijih klinika ljepote gdje brojne Splićanke dolaze na tretmane. 

Vječni problem kod žena izazivaju dlačice kojih se velika većina sigurno želi riješiti, ali postoje različita mišljenja i teorije pa je u moru informacija teško pronaći pravu istinu o najboljem i najučinkovitijem uklanjanju.

Odlučili smo otići u Dermamed i vidjeti kako to oni rade i raspitati se o svim dodatnim informacijama koje su važne ako se odlučite za lasersko uklanjanje dlačica.

Prije svega, moram naglasiti da je osoblje izuzetno ugodno i pristupačno. Polako i sigurno kroz priču i smijeh ispričat će vam sve detalje o samom postupku uklanjanja.

Važna informacija:

Dva dana prije tretmana morate obrijati dlačice na mjestu gdje ćete raditi tretman. Važno ih je obrijati, nikako depilirati jer učinak neće biti isti.

Tretman za područje uklanjanja bikini zone trajao je oko 15-ak minuta. Jako brzo i bezbolno. Možete osjetiti malo bockanja dok se prolazi laserom i to je sve. 

Pala je u vodu priča kako su laseri bolni. I jesu, većina ali ovaj ne. 

Uređaj s kojim se radi epilacija je laser GP Fast koji radi na temelju vaše boje i osjetljivosti kože kako bi proces bio što uspješniji i efektniji, a uz to i bezbolan.

Djelatnice bilježe sve informacije o vašoj koži i situaciji s dlačicama kako bi se rezultat detaljno pratio. 

Sve se konzultirate u dogovoru s doktoricom. 

Tretman se može obavljati i za vrijeme ljeta. Zbog najnovije tehnologije, diodnog lasera, ne šteti pri sunčanju, ali svakako se ne preporuča sunčanje na dan dolaska na tretman niti dan poslije tretmana, iako sve ovisi o osjetljivosti kože. 

Tretman se radi svakih mjesec dana ili jednom u dva mjeseca. Kada jednom krenete, važno je držati se uputa i termina koji vam se preporuče.

Dok ste pod tretmanom važno je brijati dlačice s područja gdje ih uklanjate kako bi se što bolje pripremili za buduće tretmane i kako bi ih u Dermamedu što više uništili u jednom tretmanu. Broj potrebnih tretmana ovisi o pripremi za tretman i fazama rasta dlake.

Učinak je vidljiv već nakon prvog tretmana i traje godinama. 

Ne znači da ste se zauvijek oslobodili dlačica, ali nekoliko godina je potpuno uredu. Kod težih slučajeva tretman održavanja pomoći će dugotrajnom rješavanju i spriječiti će povrat dlačica.

Zamislite život bez korištenja britvice ili depilacijskih traka.

Sve u svemu, tretmani su bezbolni i učinkoviti. Svakako se isplati uložiti novce ako već dugo razmišljate o uklanjanju dlačica laserom. 

Sve što vas zanima možete pitati u medicinsko – estetskom centr Dermamed koji znaju što je najbolje i najisplativije za vašu kožu.

Više informacija možete saznati ina njihovom InstagramuFacebooku i Youtube kanalu.

POSLJEDNJE DODANO: