Kod Drniša se prevrnuo kamion: Vozač nije mogao izaći pa su intervenirali vatrogasci

Dojavu o prevrtanju kamiona s prikolicom koji je prevozio gips-kartonske ploče na cesti D33 u Uzdolju nedaleko od Drniša, u Centru 112 zaprimili su u 5,59 sati.

– Vozač nije zadobio nikakve ozlijede, ali kako nije mogao izići iz vozila na intervenciju su upućeni vatrogasci iz Javne vatrogasne postrojbe. Vozilo se nije nalazilo na kolniku i nije ometalo promet – doznajemo u Centru 112.

Kako javlja HAK, jak vjetar od jutros ometa promet na autocestama A1 Zagreb-Split-Ploče između južnog ulaza u tunel Sveti Rok i vijadukta Baričevići te A6 Rijeka-Zagreb između Kikovice i tunela Tuhobić. Vozi se uz ograničenja brzine, no autoceste su otvorene za sve skupine vozila.

Zbog vjetra, na Jadranskoj magistrali između Novog Vinodolskog i Senja zabrana je prometa za autobuse na kat, vozila s kamp-prikolicama i motocikle (I. skupinu vozila), a između Karlobaga i Svete Marije Magdalene dodatno je zabrana za dostavna vozila i vozila s natkrivenim teretnim prostorom (I. i II. skupinu vozila).

Iz HAK-a podsjećaju i da je od danas do 15. travnja 2019. godine obvezna upotreba zimske opreme na zimskim dionicama javnih cesta u Republici Hrvatskoj, javlja ŠibenikIN

POSLJEDNJE DODANO: