Zaokret u slučaju: Pregažen na autocesti nakon što je izbačen iz jurećeg vozila?

U utorak oko 5.20 sati na autocesti A3 oko 58 km u smjeru zapada, na 27-godišnjeg Antu Firića koji je pretrčavao autocestu naletjela su tri automobila i usmrtila ga. Firić je jedan od onih koji su prošle godine izazvali kaos u Beogradu na utakmici Crvene Zvezde i Partizana, a prije nekoliko godina završio je u zatvoru jer je skupa s bratom pretukao jednog vlasnika restorana na Hvaru. 

Kako neslužbeno doznaje Jutarnji list, policija istražuje mogućnosti da je Firić prije smrti bio žrtva kaznenog djela. Prema nekim informacijama, Firić je navodno bježao pred nekim, dok je prema drugoj verziji bačen iz jurećeg automobila. Međutim, niti za jednu od ove dvije verzije u srijedu Jutarnji list nije mogao dobiti potvrdu.

Policija zatražila snimke nadzornih kamera

Odmah nakon provedenoga očevida kriminalisti su pokrenuli izvide kako bi, prije svega, rekonstruirali, gdje je i s kim Firić bio do svoje tragične pogibelji.

Također, kako doznaje Jutarnji list, policija je odmah zatražila snimke nadzornih kamera s autoceste kako bi se razjasnilo kako je Firić uopće dospio do mjesta gdje je pregažen. Policija je demantirala i priču da su članovi Firićeve obitelji prije nekoliko dana prijavili njegov nestanak, piše vijesti.hr

POSLJEDNJE DODANO: