“Imocki crnjaci” hit na Facebook-u: Anegdote o vozačima Autopoduzeća Imotski su za umrijet od smijeha

Facebook stranica Imotski crnjaci svojim objavama već duže vrijeme nasmijava Dalmatince i Hercegovce. Tako je ovih dana jedna objava postala pravi viralni hit u ovom kraju. Naime, na stranici je objavljena slika autobusa “Autopoduzeće Imotski” uz opis “Post koji mi je popravio godinu”, zatim su u komentarima pratitelji počeli opisivati svoje anegdote s vozačima ovog poduzeća. – piše Grude online

U nastavku možete pročitati neke od njih, a za više posjetite njihovu stranicu ovdje

“Vozim se jednom iz Splita za Osijek upadaju neki amerikanci s ruksacima (backpackeri) nije im baš jasno je l pravi bus pitaju vozača jednog koji je bus ovo on odmahuje rukom oni pitaju drugog on samo prođe , oni ostadoše zbunjeni a pajdo viče e tužni li svatova došli u nas a ne znaju jezik hahahahahaa”

“Stojim u redu za ostavito kofere i šofer po naški viče jednoj babi “šta turaš tuten te vriće” pa se okrene prema meni i na čistom gospodskom:”a kamo ćete vi gospođo” 

“Jos dok je Mile vozio ima tome i 10 godina.. linija split-imocki. Stane Mile na splitu3 da pokupi ljude i kad je vec zaguzvalo u autobusu naplati posljednjem kartu al ga posalje na zadnja vrata da udje.. Bili smo negdi oko Zadvarja kad se sitio da coviku nije otvorio vrata.”

POSLJEDNJE DODANO: