Pedofil iz Dubrovnika mislio da se dopisuje s 12-godišnjakinjom, nagovarao je na bludne radnje

Muškarac je u svojim porukama nagovarao da mu pošalje svoje fotografije dok se kupa, pitao je dira li svoj spolni organ te joj napisao kako želi vidjeti fotografije na kojima je naga, kako želi vidjeti njen spolni organ, grudi i stražnjicu kako bi mogao masturbirati. U porukama je također pitao što ima na sebi, je li to što trenutno nosi usko, a na njenu poruku kako je još uvijek mala odgovorio je kako to nema veze. 

Na pitanje zašto joj postavlja takva pitanja, kazao je kako mu je cilj ‘da ga napali’. U prepisci koju možete u cijelosti pročitati na Dubrovačkom dnevniku govori kako se nema čega sramiti jer joj neće spolni organ staviti u vaginu.

Svo vrijeme je osobu koja se predstavila kao 12-godišnjakinja uvjeravao kako se nema čega bojati i kako će cijela stvar ostati između njih. Također joj je i savjetovao da briše poruke kako ih ne bi vidjela njena majka. Da bi stvar bila još gora, muškarac je u prepisci naveo i kako ima dvoje djece te tvrdi kako ima 28 godina.

Cijeli razgovor je fotografiran i objavljen na grupi, a donosi ga Dubrovački dnevnik. Svojevrstan je to apel da obratite pozornost i na svoju djecu te ih zaštitite.

POSLJEDNJE DODANO: