Vozač javnog prijevoza majku s bolesnim djetetom odvezao na Hitnu, zajedno s putnicima

Vozač GRAS-a, sarajevskog gradskog prijevoza, pokazao je veliku humanost kad je pomogao ženi koja je s bolesnim djetetom u naručju stajala uz cestu. Edin Bećirević bez imalo razmišljanja pritekao je u pomoć ženi s teško bolesnim djetetom i odvezao ih do Hitne pomoći.

Naime, vozač koji je vozio na liniji Rajlovac – Željeznička stanica u momentu dok se autobus nalazio na okretnici Rajlovac uočio je ženu koja je u naručju držala bolesno dijete i djevojčicu koja je stajala pored nje, vidno uznemirene i uplašene.

Na pitanje treba li pomoć, odgovorila je da čeka jednog od članova svoje obitelji koji bi odvezao dijete do Hitne pomoći, ali se isti nije pojavio.

S obzirom na to da se radilo o bolesnom djetetu kojem je trebala hitna medicinska pomoć, Edin je pozvao hitnu, ali oni su mu kazali kako trenutno nemaju niti jedno vozilo na raspolaganju. Bez puno razmišljanja, nakon što je obavijestio dispečera, Edin je prevezao majku s djetetom do Hitne pomoći te pozvao doktore da preuzmu bolesno dijete.

Gestu vozača su putnici koji su se u tom trenu nalazili u autobusu svesrdno podržali, uz komentar kako bi taj i slične primjere svi trebali slijediti. – piše Klix.ba.

POSLJEDNJE DODANO: