Traže dvoje zaposlenika: Bogata obitelj nudi plaću do čak 910.000 kuna

Kako piše Business Insider, riječ je o “istaknutom paru s njujorškog Upper East Sidea” koji traži dvoje zaposlenika “koji bi se brinuli da svi aspekti doma adekvatno funkcioniraju u svakom trenutku”, prenosi Index.

Oglas je Business Insideru ustupio David Youdovin, osnivač i direktor firme Hire Society, koja traži zaposlenike za bogate individualce i obitelji u New Yorku te u bogataškim odmaralištima Hamptonsa i Palm Beacha.

“Većina naših klijenata su onih jedan posto – imaju više kuća, privatne avione i nekoliko zaposlenika u svojim domovima”, rekao je Youdovin koji je prije ovog posla i sam radio kao batler i upravitelj imanjem. Firmu Hire Society osnovao je prije šest godina.

Plaća zaposlenika kreće se između 100.000 i 150.000 dolara, odnosno između 600 i 910 tisuća kuna.

Cijeli oglas pročitajte u nastavku:

“Istaknuti par s Upper East Sidea traži iskusan, organiziran i temeljit par domaćina koji bi nadgledali, upravljali i održavali njihovu kuću od 2787 kvadrata. Ova pozicija uključuje useljavanje u kuću, a zaposlenici će morati biti na raspolaganju vlasnicima kuće pet dana u tjednu. Dva dana će im biti slobodna. Kandidati moraju imati fleksibilan raspored. Slobodni dani u tjednu mogu se mijenjati jer je vlasniku nekretnine ovo drugi dom pa će mu morati biti na raspolaganju više sati.

Par će raditi kao čuvari nekretnine, brinući se da svi aspekti doma rade kako treba. Posao uključuje održavanje kuće, pranje rublja, kuhanje, posluživanje, upravljanje i angažiranje majstora te nadgledanje radova.

Idealni kandidati moraju imati iskustva u kuhanju zdravih obroka te poznavanje usluživanja. Ne smije im biti neugodno posluživati vlasnike i njihovu obitelj. Par će biti na raspolaganju u kući, svjesni kad su potrebni, a kad se trebaju povući. Smještaj je osiguran u obliku posebne sobe i kupaonice.

Njihove odgovornosti uključuju:

– Osiguravanje brige za kuću puno radno vrijeme.

– Temeljito čišćenje kuće, s naglaskom na sobe i kupaonice.

– Pranje rublja, uključujući glačanje, čišćenje ormara, organiziranje odjevnih predmeta i slanje odjeće na kemijsko čišćenje.

– Pakiranje i raspakiravanje odjeće

– Priprema svježeg i zdravog doručka, ručka i večere

– Poznavanje formalnosti i obroka za svečane večer, zabave i slično, uključujući postavljanje stolova, cvjetne ukrase, konobarenje, točenje vina te pozdravljanje gostiju.

– Odlazak u kupovinu, obavljanje zadataka, nabavljanje namirnica i posebni zahtjevi.

– Organiziranje u kući, uključujući smočnicu, kuhinju, ormare i tako dalje.

– Sposobnost rada u timu te nadzor kooperanata i drugog osoblja u kući.

– Poznavanje pametnih home systema Lutron, Crestron i Kaleidescope.

– Vožnja poslodavaca na sastanke i tako dalje.

– Druge dužnosti povezane s potrebama poslodavaca i domaćinstva. 

POSLJEDNJE DODANO: