Kladionica “počastila” sa 100 tisuća kuna: Već sam se vidio u novom autu, na putu za Maldive…

– Nisam mogao vjerovati. Ali nakon tog prvog šoka i nevjerice, odmah mi je kroz glavu prošlo “okej, idem odmah dići tu lovu ili barem jedan dio” – pomislio je naš čitatelj Mateo (podaci poznati redakciji) koji je u četvrtak ujutro na svom internet računu otvorenom u kladionici SuperSport ugledao pozamašnu svoticu. Stotinu tisuća kuna. 

Priča je neslužbeno bila sljedeća – netko je tijekom jutra hakirao sustav SS kladionice, te igračima, među kojima se očigledno našao i naš čitatelj, uplaćivao tisuće kuna, uglavnom se radilo o iznosu od okruglih 100 tisuća. 

– Naravno da sam momentalno kliknuo opciju isplate, već sam se zamišljao u novom autu, na putu za Maldive, međutim sustav se totalno zablokirao. Nisam uopće mogao otvoriti internet stranicu SuperSporta, tako niti vidjeti svoj račun, ali kad sam nakon otprilike 45 minuta to ipak uspio, na računu je opet bilo “staro” stanje, dakle nula kuna – razočarano nam je prepričao Mateo. 

Iz kladionice su se o svemu oglasili priopćenjem.

– Cijenjeni igrači, današnji problemi na našoj stranici su bili tehničke prirode, te su isti otklonjeni. Sustav igranja i interni postupci potpuno su certificirani u skladu sa svim potrebnim uvjetima licenciranja a svi korisnički podaci su sigurni i zaštićeni. Zahvaljujemo na strpljenju i razumijevanju te vam se još jednom ispričavamo na svim neugodnostima – poručili su iz SuperSporta ispričavajući se Mateu i njemu sličnima što se (ipak) nisu obogatili…

POSLJEDNJE DODANO: