Kaštelanke na prestižnom svjetskom natjecanju ljepote koje će se 2020. godine održati u Splitu

Svjetsko natjecanje “World beauty congress & dress of the World” održalo se u Bakuu, u glavnom gradu Azerbajdžana. Na natjecanje ljepote u kategoriji vizažisti, frizeri i dizajneri, Hrvatsku je predstavljao tim od tri Kaštelanke. Tako je 85 natjecateljica iz cijelog svijeta pokazalo raskoš talenata. 

Naše Kaštelanke, vizažistica Marija Generalić Bogić, frizerka Antonela Botica i dizajnerica Jelena Bošnjak ostvarile su iznimne rezultate.

Jelena Bošnjak osvojila je titulu provog dizajnera Europe “Dress of the Europe”, a Marija Bogić Generalić i Antonela Botica ostvarile su zadivljujuće rezultate ušavši u top pet vizažista i frizera svijeta u kategoriji “Bridal look”. 

Svojim trudom, talentom i timski radom osvojile su priznanja i omogućile da se ovo prestižno natjecanje ljepote 2020. godine održi u Hrvatskoj, a domaćin će biti njihov rodni grad Split.

Uspjehu su dodatno doprinjele modeli Antonija Stojan i Marija Bogić koje su sve kreacije iznijele na najvišem nivou.

Uspješnom rezultatu presudio je timski rad koji je bio izvoran, unikatan i originalan. Zbog toga smo i otišle u Baku kako bi pokazale originalnost i jdinstvenost u sve tri kategorije. Uz odličan make up i frizuru, naš model je zablisato u ručno rađenoj haljini Jelene Bošnjak koja je oborila s nogu i najstrože članove žirija. 

Izbor koji će se 2020. godine održati kod nas, značit će puno za našu zemlju. Otvorit će se nove poslovne suradnje i promocija Hrvatske sa zemljama širom svijeta, a Hrvatska će se pokazati i kao potencijalna destinacija mode i ljepote. 

POSLJEDNJE DODANO: