Detalji pucnjave na Škrapama: Miho Munja uzvratio svojim napadačima?

Kako Jutarnji doznaje, hicima iz najvjerojatnije pištolja ranjen je Miho F., i to na svom kućnom pragu, odnosno u dvorištu obiteljske kuće. Napadači su najvjerojatnije znali kad će izaći iz kuće te su ga čekali u autu.

Odbio suradnju

U pucnjavi su mu pogodili navodno obje noge. Doznaje se da je jedna od čahura pronađena i u dvorištu, a odmah nasuprot izlaza iz dvorišta na ulici se mogao vidjeti parkirani Mercedes čija je lijeva zadnja guma bila izbušena, vjerojatno kad ju je pogodio hitac, što ukazuje na mogućnost da je Miho zapucao prema svojim napadačima.

Miho F. hospitaliziran je u splitskoj bolnici i u ponedjeljak je, doznajemo, odbijao bilo kakvu suradnju s policajcima i bilo kakav razgovor o tome tko bi mogao biti napadač.

Prije šest godina, u kolovozu 2011. godine, već je bilo problema u Ulici Škrape kada je nepoznat netko iz vatrenog oružja propucao nadstrešnicu i pročelje stana na Škrapama, vlasništvo njegove majke. Koliko je javnosti poznato, onaj tko je tada pucao po kući do danas nije otkriven.

A Miho F. od tinejdžerskih dana ima problema sa zakonom pa nije niti čudo što s njima ne želi razgovarati. 

Prije tri i pol godine, u kolovozu 2014. godine pobjegao je iz prostorija splitske Druge policijske postaje na Bačvicama te je tada u medijima dobio nadimak – Miho Munja. Pisalo se tada kako su ga tada policajci uhitili zbog sumnje da je povezan s razbojstvom nad jednom starijom gospođom kojoj je ukradeno nekoliko tisuća kuna. Cijeli članak pogledajte ovdje.

POSLJEDNJE DODANO: