Tonći Kukoč dignuo je prašinu objavom na Facebooku

Hajduk je proteklog tjedna pretrpio dva teška udarca, i to oba od Gorice. Prvo su ispali u Kupu, a onda su poraženi i u prvenstvu pa je Dinamo, uz utakmicu manje, na plus četiri. Zanimljivo i da su Splićani oba puta od Gorice izgubili s 2:1, a strijelci u obje utakmice bili su Suk i Lovrić, piše Večernji

Splitski bijeli su u očito dubokoj krizi, obezglavljeni i demoralizirani, a usto i u nizu od čak šest uzastopnih utakmica bez pobjede u gostima u Hrvatskoj ligi. Jasno je da nešto u momčadi ne štima, a na to se nadovezao i nekadašnji bek Hajduka Tonći Kukoč.

“Kažu da je Hajduk bolestan jer igrači ne mogu izdržati pritisak od navijača. Kako su onda igrali oni prije 30 godina i osvajali sve? Zato što su imali kvalitetu, a mi danas je nemamo. U klubu rade ljudi koji nemaju veze s nogometom i sportom. Zato je Hajduk danas bolestan, a ne radi pritiska ili navijača”, napisao je Kukoč na Facebooku.

Nogometaš koji danas igra za mađarski Honved posebno se obrušio na sportskog direktora Hajduka Sašu Bjelanovića. “Mi danas imamo sportskoga direktora koji prije Hajduka nigdje nije radio, a danas se uči na njemu, koji se svaka dva, tri mjeseca ispričava i daje mandat na raspolaganje. Dovodi igrače koji ne mogu igrati ni na Četiri kafića, a kamoli u Hajduku”, dodao je Kukoč te zaključio:

“Pitajte čovjeka koji radi 15 sati u tvornici, a nije siguran hoće li uspjeti dogurati kraj mjeseca i prehraniti obitelj. Pitajte njega što je pritisak.” Kukočev status izazvao je dosta pozornosti na Facebooku, a za njega je dobio više od 1.000 “likeova”.

POSLJEDNJE DODANO: