Detalji stravičnog zločina: “Nakon ubojstva cijelu noć je pio po kafićima”

Nešto prije 19 sati uhićen je 19-godišnjak, osumnjičen da je vatrenim oružjem ubio svoje roditelje – majku čije je mrtvo tijelo poslijepodne pronađeno u automobilu i oca, 45-godišnjeg pripadnika specijalne policije, koji je u nedjelju ujuro mrtav pronađen u obiteljskoj kući u Čistoj Velikoj, doznaje se u policiji.

Iz Ravnateljstva policije Hini je potvrđeno da je zbog sumnje u dvostruko ubojstvo nešto prije 19 sati uhićen 19-godišnji hrvatski državljanin, koji se trenutno nalazi u šibenskoj policiji, a kasnije će biti predan pritvorskom nadzorniku.

Policija ga pucnjevima spriječila u bijegu 

Mladić je prilikom uhićenja pokušao bježati, a policajci su ga u tome spriječili pucanjem u automobilsku gumu. Potom su ga izvukli iz vozila i uhitili, a on u pucnjavi nije ranjen, kažu u policiji.

Sin ubijenog policajca i njegove supruge uhićen je nakon što je oko 16,20 sati u vozilu je pronađeno mrtvo tijelo njegove majke, a policija je izvijestila da tragaju za crnim mercedesom šibenskih registracija kojeg dovode u vezu sa smrću 45-godišnjeg pripadnika Specijalne policije Split.

Pružao je otpor u trenutku uhićenja

Vozilo u kojem je mladić uhićen nalazi se na sred ceste oko koje je razvučena policijska traka, a vrata na vozačevoj strani širom su otvorena te je ispod gomila razbijenog stakla. – piše ŠibenikIN

Policajci osiguravaju mjesto događaja gdje je, prema svemu sudeći, osumnjičeni 18-godišnjak pružao otpor u trenutku uhićenja.

– Čuo sam da je on ubio roditelje još jučer nakon čega je cijelu noć pio po vodičkim kafićima, a onda se danas pojavio u Tribunju gdje ima rodbinu te je cijeli dan kružio Mercedesom. U jednom trenutku večeras došla je policija pa je ovdje, u centru mjesta,  izvučen iz vozila. Čini se da je policija pucala u zrak radi upozorenja, a onda je u jednom trenutku osumnjičeni sjedio na podu pokraj svog auta, a nad njim su bila tri policajca koja su prema njemu uperila duge cijevi i tada je konačno uhićen – ispričao je mještanin Tribunja večeras uz policijsku tragu kojom je osigurano mjesto događaja. 

POSLJEDNJE DODANO: