Navijači ne žele Šukera, Šimić dobiva sve veću potporu

Ove godine neće biti izbora za novog predsjednika HNS-a, bit će samo redovna skupština 19. prosinca, sve ostalo su medijske špekulacije – rekao je nedavno Damir Vrbanović, no samo nekoliko dana nakon toga dogodio se preokret. – piše Večernji.

Davor Šuker i njegova ekipa promijenili su strategiju i izbore raspisali za prosinac. Oni će se održati 22. prosinca, a predsjednik će se birati u 12 sati u zagrebačkom Sheratonu.

Takva odluka na IO-u HNS-a sugerira kako su aktualni vlastodršci u HNS-u uvjereni u podršku većine županijskih saveza, koju u konačnici i odlučuju, a samim time i u svoju pobjedu. Procijenili su da im vrijeme nije saveznik, da bi Dario Šimić, koji ima podršku Gorana Vlaovića, Marija Stanića, Stipe Pletikose i još nekih suigrača iz reprezentacije, s vremenom mogao ojačati i dobivati sve veću podršku.

Stoga će izbori biti na rasporedu brže od očekivanog pa se nameće zaključak da je Šimić prekasno ušao u utrku te neće stići predstaviti svoj program. Slijedom svega napisanog čini se kako je Šuker veliki favorit za reizbor.

Međutim, pitanje je hoće li to biti po volji navijači koji su očito nezadovoljni njegovim radom. Cijeli članak pogledajte ovdje

POSLJEDNJE DODANO: